Επερχόμενα Events

YGO Grand Openings Tour - eFantasy.gr

Την Κυριακή 1 Ιουνίου, το eFantasy.gr εγκαινιάζει και επίσημα το νέο κατάστημα, Ιασωνίδου 13 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με ένα μεγάλο Yu-Gi-Oh Tournament! Να είστε όλοι εκεί!

Περισσότερα...

Primal Origin Sneak Peek - eFantasy.gr Thessaloniki

Την Κυριακή 11 Μάη απόγευμα στις 17.00, το eFantasy.gr θα φιλοξενήσει το Sneak Peek της νέας έκδοσης Primal Origin, με νέα σουπερ τιμή εισόδου στα 15 ευρώ! Να στε όλοι εκεί!

Περισσότερα...

Υu-Gi-Oh! World Championship Qualifier Regionals 2014 - eFantasy.gr

Την Κυριακή 13 Απριλίου 2014, το eFantasy.gr (Λαγκαδά 53, Θεσσαλονίκη) θα διοργανώσει το Υu-Gi-Oh! World Championship Qualifier Regionals 2014 με πλούσια δώρα για όλους! Για κάθε 8 άτομα 1 παίκτης θα λάβει πρόκριση για το WCQ: Continental Championship!!!

Περισσότερα...

Μ.Τετάρτη Grand Yu-Gi-Oh! Tour Win-an-Exciton - eFantasy.gr

Την Μεγάλη Τετάρτη στις 12.00 το πρωί θα διεξαχθεί το 1ο special tour από μια σειρά τουρνουά που θα διοργανώσει το eFantasy.gr (Λαγκαδά 53, Θεσσαλονίκη). Στο πρώτο event ο νικητής θα φύγει με ένα Evilswarm Exciton Knight, ενώ οι υπόλοιπη 4αδα θα μοιραστούν μια Lumina, Lightsworn Summoner (CP, Super) και δύο Tragoedia (TU04, Ultimate)! Θα γίνουν και κληρώσεις ανάλογα τις συμμετοχές!

Περισσότερα...

Legacy of the Valiant Sneak Peek - eFantasy.gr Θεσσαλονίκη

Το Sneak Peek της πολυαναμενόμενης Legacy of the Valiant είναι γεγονός! Την Κυριακή απόγευμα στις 17.00, στον χώρο του eFantasy.gr, Λαγκαδά 53 στην Θεσσαλονίκη!

Περισσότερα...

CHRISTMAS YU-GI-OH! TOURS - eFANTASY.GR Thessaloniki

Μεγάλα εορταστικά τουρνουά του eFantasy για το Yu-Gi-Oh! 22 Δεκεμβρίου το μεγάλο XMAS YGO TOUR με απίστευτα δώρα! Στις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς τα καθορισμένα δωρέαν τουρνουά και στις 23 Δεκεμβρίου ένα μικρότερο Tour με δώρα για όλους!

Περισσότερα...

Powered by 

Magic the Gathering is TM and copyright Wizards of the Coast, Inc, a subsidiary of Hasbro, Inc. All rights reserved

Created by Oh! My Pixel Design - 2012